200 فاکتور مهم سئو که در ارتقاء رتبه بندی سایت شما لازم است

200 فاکتور سئو در ارتقای رتبه بندی سایت شما

رتبه بندی در نتایج جستجو در اصطلاح یک عبارت ساده است اما درست پشت پرده، دنیایی از فرآیند ها و شاخص ها وجود دارد که پرداختن به آنها دانش و تجربه بسیار زیادی را می طلبد. گوگل صراحتا عنوان کرده که هیچوقت نمی توان چیزی به عنوان 200 فاکتور رتبه بندی در نتایج جستجو را در نظر گرفت زیرا برای حضور در صفحه سرپ باید به مسایل متعددی پرداخت.

گوگل با سرعت بسیار زیادی در حال تکامل است که با روی کار آمدن الگوریتم های جدید و جدیت در مبارزه با هرزنامه ها و محتوای اسپم، به کیفیت هرچه بیشتر نتایج منطبق با جستجوی کاربران می انجامد. در این مقاله قصد داریم تا به مهم ترین فاکتورهای رتبه بندی می پردازیم.

فهرست

معماری وب سایت منطبق با هدف جستجو

هدف جستجو در واقع همان دلیلی است که شما برای کاوش یک موضوع – کوئری به موتور جستجو مراجعه می کنید. در زمان های قدیم، زمانی که نه اینترنت بود و نه موتور جستجو، آنچه که باعث می شد تا افراد از یک کتابخانه بازدید کنند و یا در صفحه راهنمای مشاغل به دنبال اطلاعات یک فروشگاه بخصوص بگردند، همان سرچ اینتنت یا هدف جستجو نام داشت. در عصر کنونی، هدف جستجو – Search intent نشان می دهد که جستجوگر در تلاش است تا با شروع سفر خود در دنیای نتایج، به هدف اش دست پیدا کند.

فاکتور های دامنه

در ادامه به شرح 200 فاکتور سئو به طور کامل خواهیم پرداخت.

 1. سن و قدمت دامنه

در خصوص سن و قدمت دامنه چالش های زیادی وجود دارد. از طرفی آقای  Matt Cutts از گوگل می گوید که این موضوع نمی تواند بر روی سئو تاثیر بگذارد اما افراد با تجربه و کارشناسان می گویند در صورتیکه یک سایت از گذشته بک لینک های ارزشمند و لینک های خوبی داشته باشد، می تواند تبدیل به شاخصی ارزشمند شود. اما هرچقدر هم که دامنه را بخواهیم مد نظر قرار دهیم، بازهم درخت را بر اساس میوه و برگ هایی که دارد می بینند. در واقع محتوای غنی و منطبق با هدف کاربر از هر چیزی در این زمینه بالاتر است.

 2.مدت زمانی که دامنه ی شما رجیستری شده است

هیچ موتور جستجویی تا به حال تایید نکرده که مدت زمان ثبت دامنه شما تاثیر آنچنانی در رتبه بندی سایت داشته باشد. به جای نگرانی از مدت زمان ثبت دامنه، باید به فکر تمدید دوباره آن باشید.

 3.استفاده از کلمه ی کلیدی در دامنه

استفاده از کلمه ی کلیدی در دامنه
استفاده از کلمه ی کلیدی در دامنه

در صورتی که از کلمه کلیدی در دامنه استفاده کنید، توانسته اید سیگنال مرتبط برای موتورهای جستجو فراهم نمایید که در صورت استفاده صحیح در محتوا می تواند باعث پیشرفت در رتبه بندی گوگل و بهبود سئو سایت شود.

 4.استفاده از کلمه ی کلیدی به عنوان اولین کلمه در دامنه

اگر از کلمه کلیدی در دامنه استفاده کردید، توجه داشته باشید که این واژه حتما به عنوان اولین کلمه در دامنه استفاده شود، امری که می تواند به افزایش رتبه بندی سایت و همچنین افزایش بازدید وب سایت شما منجر شود.

 5.استفاده از کلمات کلیدی در Sub-domain

این امر درست مشابه با اضافه کردن کلمه کلیدی در اولین قسمت دامنه می باشد و اگر بنا به هر دلیلی نتوانستید کلمه ی کلیدی خود را در در اولین بخش دامنه جایگذاری کنید استفاده از کلمات کلیدی در Sub-domain می تواند جایگزینی مناسب باشد.

 6.تاریخچه دامنه ها

تاریخچه دامنه ها

به دست آوردن اعتبار برای وبسایت از اولین نیاز های سایت است، لذا باید به شرح آن پرداخت. گوگل تاریخچه دامنه را برای رتبه بندی در نظر می گیرد ولی در اصل این الگوریتم ها هستند که خوبی و یا بدی یک وبسایت را به نسبت دنیای گسترده ی وب ها مشخص می کند. Whois data  می تواند در این راستا به شما کمک کند.

 7.تطبیق دقیق دامنه با ماهیت سایت

این موضوع تنها زمانی صورت می گیرد که شما یک وبسایت با کیفیت بالا داشته باشید، این تطابق دقیق یکی از اصولی است که می تواند به رتبه بندی بهتر در نتایج سرچ در موتورهای جستجو کمک کند و اگر گوگل تطابقی پیدا نکند، در نتیجه می تواند باعث کاهش رتبه ی شما شود.

 8.استفاد از Whois به صورت خصوصی و یا عمومی

گوگل هیچ وقت اشاره ای بر این موضوع نداشت که استفاده از Whois به چه صورت بهتر است ولی همیشه در نظر داشته باشید که استفاده به صورت عمومی برای شما منافع بیشتری خواهد داشت.

 9.جریمه برای مالکان Whois

می دانیم که گوگل به طور مداوم در حال جستجو در whois data شماست و اگر متوجه شود که مالک وب سایت اسپم است به دنبال وب سایت های دیگر موجود از آن فرد می گردد تا آنها را بررسی و در صورت لزوم جریمه کند.

 10.اضافه کردن کد کشور TLD

اضافه کردن این کد می تواند سبب افزایش میزان رتبه بندی درکشور شما شود، اما باید دانست زمانی که صحبت از جستجوی جهانی می شود این امر نمی تواند آنچنان دارای اهمیت باشد.

عوامل و فاکتور هایی که در صفحات به ان توجه می شود

11.کلمه کلیدی درعنوان

کلمه کلیدی درعنوان
کلمه کلیدی درعنوان

توجه به جایگاه کلمه کلیدی بسیار حائز اهمیت است. استفاده از کلمه ی کلیدی در عنوان سبب می شود موتورهای جستجو راحت تر متوجه شوند که محتوای شما در چه خصوص است. این موضوع برای کاربران نیز صدق می کند که با مشاهده کلمه کلیدی در عنوان مقاله، تمایل بیشتری برای کلیک بر لینک دارند.

 12.تگ های عنوانی که با کلمات کلیدی شروع می شوند.

استفاده از کلمه ی کلیدی در تگ های عنوان می تواند از مهمترین فاکتورهای سئو باشد که در جهت افزایش رتبه تاثیر گذار باشد.به گفته Moz، تگ های عنوانی که با کلمه کلیدی شروع می شوند نسبت به تگ هایی که کلمه کلیدی در انتهای تگ قرارمیگیرد، عملکرد بهتری دارند.

 13.استفاده از کلمه ی کلیدی در Description

استفاده از کلمه ی کلیدی در Description

هنگامی که در Description از کلمه کلیدی استفاده می شود سیگنالی برای موتورهای جستجو ایجاد می شود که به آنها اجازه می دهد متوجه شوند وبسایت شما درمورد چه چیزی است از این رو در صورتیکه ماهیت محتوا اجازه می دهد، می توانید در این قسمت بهره ببرید.

 14.استفاده از کلمه ی کلیدی در تگ H1

تگ H1 را می توان هم تراز عنوان صفحه در نظر گرفت، جاییکه حتی به نتای جستجو راه پیدا می کند. تگ های اچ نقش بسزایی در درک محتوا و قسمت های مختلف آن دارد.

 15.کلمه کلیدی درمحتوا

کلمه کلیدی درمحتوا

استفاده ی درست از کلمات کلیدی در محتوای شما موجب رتبه بندی بهتر سایت تان می شود ولی باید توجه  داشت که بیش نباید زیاد از این کلمات استفاده شود.

 16.طول محتوا

محتوای طولانی به دلیل داشتن اطلاعات و جزییات بیشتر تاثیر زیادی در رتبه بندی شما دارد به علاوه متن های طولانی به شما اجازه می دهد که که از کلمات کلیدی بیشتری استفاده کنید. اما نکته مهم این است که یک محتوا باید ارزش مطالعه و کشش موضوعی داشته باشد.

صفحه به صورت عمیق موضوع را پوشش می دهد: ارتباط واضحی بین عمق پوشش موضوع و رتبه بندی گوگل وجود دارد. بنابراین، صفحاتی که هر زاویه را پوشش می‌دهند، احتمالاً دارای الویت بیشتری در مقایسه با صفحاتی هستند که فقط یک موضوع را تا حدی پوشش می‌دهند.

 17.چگالی کلمه ی کلیدی

چگالی کلمات کلیدی، میزان استفاده از یک کلمه کلیدی نسبت تعداد کل کلمات محتوای یک صفحه است. چگالی کلمه کلیدی می تواند به عنوان فاکتوری برای تشخیص مرتبط بودن محتوای یک صفحه با کلمه کلیدی اصلی استفاده شود.

 18.مفهوم نهفته در کلمات کلیدی موجود در محتوا (LSI)

کلمات LSI یا Latent Semantic Indexing به کلماتی گفته می شود که با یک مفهوم یا عبارت خاص ارتباط معنایی دارد. این واژه ها دارای مترادف های مفهوم یکسان هستند که در تولید محتوای ارزشمند کنمک می کند.

 19.مفهوم نهفته کلمه کلیدی در ایندکس سازی محتواها

مفهوم نهفته کلمه کلیدی در ایندکس سازی محتواها

استفاده از LSI برای تشخیص کلمه کلیدی در محتوا به خزنده ها اجازه می دهد که نقش این کلمات خاص را در محتوا بیابند و در نتایج جستجو این کلمات را نشان دهند.

 20.محتوای تکراری

وجود محتوای تکراری، باعث می شود تا صفحات اشتباه به نتایج جستجو راه پیدا کنند. این موضوع بر رتبه بندی شما تاثیرمی گذارد.

21- فهرست مطالب

استفاده از فهرست مطالب مرتبط می تواند به گوگل کمک کند تا محتوای صفحه شما را بهتر درک کند. همچنین می تواند منجر به پیوندهای سایت شود:

 21.تگ Rel Canonical

این تگ کمک می کند تا میان چند محتوا، یک عنوان که مقاله اصلی است را برای رتبه بندی در نظر بگیرید. در صورتیکه چند محتوای یکسان در سایت تان وجود داشته باشد، این تگ بهترین کمک است.

 22.سرعت لود پیج ها توسط HTML

سرعت لود پیجها توسط HTML

با کمک کد های HTML و سایز فایل ها، موتورهای جستجو می توانند سرعت بارگذاری را متوجه شوند، اگر سرعت برای کاربران رضایت بخش باشد، کاربر تمایلی برای ورود به سایت شما نخواهد داشت.

 23.سرعت لود پیج توسط کروم

گوگل از اطلاعات کروم برای مدیریت و بهبود زمان بارگذاری به نسبت HTML استفاده می کند، استفاده  از CDN می تواند سیگنال های ارتباطی را افزایش دهد .

 24.بهینه سازی های عکس

بهینه سازی های عکس

گوگل می تواند محتوای عکس را تخیص دهد و از این رو به مرتبط بودن تصویر با محتوا پی می برد. افزودنalt text می تواند به درک بهتر آن کمک کرده و به کاربر در وجود جایگاه بصری یاری رساند.

 25.به روز رسانی محتوا

یکی از فاکتورهای رتبه بندی محتوا در نتایج جستجو، بروزرسانی مقاله های قدیمی و داده های منقضی شده است. برنامه بروزرسانی محتوا باید جزو یک برنامه بهبود مستمر باشد.

 26.شکوه و بزرگی به روز رسانی محتوا

اهمیت ویرایش ها و تغییرات نیز به عنوان یک عامل تازگی عمل می کند. افزودن یا حذف بخش‌ها مهم‌تر از جابه‌جایی ترتیب چند کلمه یا رفع اشتباه تایپی است.

 27.به روز رسانی مبتنی بر تاریخ

به روز رسانی مبتنی بر تاریخ

آپدیت مداوم آنچه در سایت خود فراهم آورده اید می تواند به منظور فراهم آوردن یک مطلب جدید برای سایت شما تلقی شود، از لحاظ تاریخی توجه به، به روز رسانی سایت شما می تواند موجب ارتقای سایت شما شود.

 28.ارتباط کلمات کلیدی

کلمه ی کلیدی مد نظر شما در واقع باید زمانی به متن اضافه شود که به طور کامل بار معنایی داشته باشد، ارتباط کلمات کلیدی با محتوای شما سیگنال های مفیدی برای جایگاه سایت در نتایج به همراه دارد.

 29.استفاده از کلمه ی کلیدی در تگ H2  و H3

استفاده از کلمه ی کلیدی در تگ های H2  و H3  می تواند سبب رتبه بندی بهتر باشد. البته این یک شاخص رفتار ماشین است. ابتدا چیزی که برای کاربر اهمیت دارد را در نظر بگیرید.

 30.مشکلات گرامری واملایی

مشکلات گرامری واملایی

توجه به گرامر و املای محتوای شما مخصوصا در کلمه و عبارات کلیدی بسیار حائز اهمیت است. گوگل به زبان های بومی و ساختارشان اهمیت می دهد. نگارش و گرامر را در محتوا رعایت کنید.

 32.پیوند های محتوایی

به جای کپی کردن یک مطلب در صفحه تان، بهتر است با انکر مرتبط به منبع مقاله لینک سازی کنید. توجه به منبع خبر و محتوا و همچنین لینک سازی میان مطالب جزو حیاتی ترین فرآیندها است..

 33.محتوای مکمل مفید

وجود محتوای مکمل با تجربه کاربری خوب، یکی از شاخص های کیفیت است.صفحه با کیفیت است. ایم مطالب باید به افزایش ارزش کمک کنند و نباید جلوی قدرت مطالب را بگیرند.

 34.کیفیت لینک های خروجی

لینک سازی خارجی بخش سرنوشت ساز سئوی سایت شما است. پیوند به منابع معتبر و سایت های مرتبط با محتوا برای موتورهای جستجو و کاربر بسیار اهمیت دارد.

 35.تعداد لینک های خروجی

تم و زمینه لینک خروجی

باید در نظر داشت که تعداد لینک های خروجی زیاد در محتوای شما می تواند بر روی سئوی سایت اثر منفی داشته باشد. لینک های خروجی زیاد نشانه اسپم بودن است و بخصوص با وجو الگوریتم Spam Brain این موضوع مورد توجه است.

 36.تعداد لینک های خروجی

باید در نظر داشت که تعداد لینک های خروجی زیاد در محتوای شما می تواند بر روی سئوی سایت اثر منفی داشته باشد. لینک های خروجی زیاد نشانه اسپم بودن است و بخصوص با وجو الگوریتم Spam Brain این موضوع مورد توجه است.

 37.تعداد لینک های  داخلی

لینک های داخلی به موتورهای جستجو اجازه می دهد که راحت تر متوجه موضوع و ماهیت محتوای شما شوند که به ایندکس بهتر و سریع تر می انجامد.

 38. کیفیت لینک های داخلی

بدون شک یکی از مهم ترین فاکتورهای سئو، کیفیت لینک های داخلی است که تاثیر مستقیم بر روی رتبه بندی خواهد داشت. مسیر رسیدن به یک سایت معتبر از طریق تلاش هایی است که شما برای لینک های داخلی انجام داده اید.

 39. لینک های خراب

وجود لینک های خراب به راحتی می تواند اثرات منفی بر تجربه کاربری داشته باشد زیرا با کلیک بر روی هر پیوند به صفحات 404 راه پیدا می کند.

 40. استفاده از محتوای بصری

مواردی مانند عکس، ویدئو و صوت می تواند موجب کیفیت بالای محتوا شود. محتوایی که تنها دارای متن باشد برای کاربران خسته کننده است. محتوای غنی از عناصر بصری به تجربه کاربری خوب می انجامد و جزو فاکتورهای Product Rview نیز است.

 41. خوانایی محتوا و ساده نویسی

هرچه کاربران مدت زمان بیشتری در سایت شما بگذرانند، می تواند تاثیر خوبی داشته باشد. مطالب هر چقدر روان و ساده نوشته شوند، ارتباط بهتری میان مخاطبان تان برقرار می شود.

 43. خطاهای HTML و مشکل اعتبار سنجی

اشتباهات کوچک در HTML، مشکل اعتبار سنجی و خطاهای مرتبط با کدها را باید جدی گرفت چرا که وجود آنها نشان از کیفیت پایین سایت است.

 44. اعتبار دامنه (اتوریتی دامنه)

اگر همه چیز برابر باشد، یک صفحه در یک دامنه با اتوریتی بالاتر از یک صفحه در یک دامنه با اتوریتی کمتر شانس بالاتری در کسب جایگاه دارد.

 45. پیج رنک

پیج رنک ها در گذشته یکی از عوامل مهم رتبه بندی در سایت ها محسوب می شد اما امروز گوگل دیگر پیج رنک ها را آپدیت نمی نماید و نمی توان از آنها در نمایش بهتر نتایج جستجوی گوگل نام برد.

 46. طول URL ها

URL های بیش از حد طولانی ممکن است به دید موتور جستجوی صفحه آسیب برساند. در واقع، چندین مطالعه نشان داده اند که URL های کوتاه در نتایج جستجوی گوگل برتری بیشتری دارند.

 47. عمق پیوند url ها

اگر صفحه ای از سایت شما در اعماق ساختار سایت مخفی شده باشد در نتیجه نمی تواند به صورت دقیق به نمایش گذاشته شود. از این رو اگر می خواهید صفحه ای مشخص از سایت شما رتبه بندی بهتری را دریافت نماید آن را به صفحه اصلی و کتگوری اصلی نزدیک کنید.

 49. دسته بندی صفحات

دسته مطالب و محصولات نقش شاهرگ در بدن انسان را بر عهده دارند. هرچقدر این دسته ها بهتر و حرفه ای تر ایجاد شوند، در نتایج جستجو رتبه بندی بهتری خواهید داشت. محصولات بر اساس کتگوری قادر هستند تا برای کراولر خزش با کیفیت تر و ایندکس قابل اعتمادی به ارمغان بیاورند.

 50. تگ وردپرس

اگر یک وب سایت وردپرسی دارید لازم است تگ های مشخصی را به پست های بلاگ خود اضافه نمایید این تگ ها سبب ارتقای سئو شما خواهند شد که باید در 200 فاکتور سئو به آن اشاره نمود.

نکته :

در 25 فاکتور توضیح داده شده از 200 فاکتور سئو که در ادامه به شرح آن خواهیم پرداخت، مخلوطی از فاکتور هایی که سبب ارتقای سئوی یک صفحه ی مجزا و همچنین ارتقای سئو کلی سایت شما خواهد شد را در ادامه مشاهده خواهیم کرد.

 51. استفاده از کلمات کلیدی در URL

استفاده از کلمات کلیدی در URL به موتور های جستجویی اجازه می دهد تا راحت تر متوجه شوند که پیج شما در چه رابطه است، به علاوه، اضافه کردن کلمات کلیدی در URL به عنوان سیگنال ارتباطی عمل خواهد کرد و به هنگام سرچ همان کلمه ی خاص توسط کاربر، احتمال به نمایش گذاری شما برای کاربر افزایش خواهد یافت.

 52. URL Strings (شاخه هایی در URL )

گوگل می تواند تمام دسته بندی ها را در URL بخواند، وجود سیگنال های موضوعی در این دسته بندی ها، موتور های جستجو را قادر خواهد ساخت که نسبت به این موضوع که صفحه ی شما در چه خصوص است، آگاه شوند. برای مثال اگر شما دسته بندی ای با عنوان “مد آقایان” دارید موتورهای جستجو زیر مجموعه های این دسته بندی را متوجه خواهد شد.

 53. شماره گذاری کردن و تایپوگرافی

وجود عدد در عنوان نقش کاربردی بودن محتوا را بر عهده دارد. در واقع این یک اجبار نیست و نباید فاکتور رتبه بندی را فدای تجربه کاربر و ارزش محتوا کرد.

 54. منابع

لینک رفرنس بسیار اهمیت دارد. اگر محتوایی را از سایت یا منبع دیگری استفاده می کنید یا برای اطلاعتات بیشتر به یک سایت دیگر لینک می دهید به معنی قابل اعتماد بودن مطلب شما است.

 55. اولویت صفحات در سایت مپ ها

با کمک فایل sitemap.xml می توانید به اهمیت یک صفحه در سایت پی ببرید، صفحاتی که در این فایل ها اولویت بندی شده اند رتبه بندی بهتری خواهند شد. اولویتی که یک صفحه از طریق فایل sitemap.xml داده می شود ممکن است بر رتبه بندی تأثیر بگذارد.

 56. قدمت یک صفحه

هرچند بر سر این موضوع اختلاف زیاد است اما نکته اسای در عمر یک محتوا در بروز بودن و منقضی نشدن اش است. باید توجه داشته باشید تا یک مطلب جدید قادر است از یک مطلب قدیمی بهتر باشد و این به ارزش آن بستگی دارد.

 57. وجود لینک های خارجی

وجود لینک های خارجی می تواند تاثیر مستقیم بر سایت شما بگذارد. همانطور که پیشتر اشاره شده، لینک های خارجی به اعتبار و اعتماد سایت کمک می کند. اما وجود لینک های خارجی زیاد نیز اصلا خوب نیست.

 59. چیدمان هایی یوزر فرندلی

کاربر باید بتواند به آنچه نیاز دارد، آسان و بدون دردسر دسترسی داشته باشد. تجربه کاربری خوب، در رتبه بندی تاثیر مستقیم می گذارد. پیمایش راحت به ماندگاری و تاثیر مثبت بر ذهنیت می انجامد.

 60. دامنه های پارک شده Parked Domains

به  دامنه های اضافی هاست بر اکانت شما دامنه های پارک شده Parked Domains می گویند، که در همان قسمت نام اولیه ی وب سایت شما به نمایش گذاشته می شود و به آنها ایمیل باکس مرتبط به خودشان اختصاص داده خواهد شد، اما در سال 2011 اعلام شد که این دامنه ها تاثیری آنچنانی بر رتبه بندی بهتر سایت شما نخواهند داشت .

عوامل سطح سایت

 61. محتوای مفید

کیفیت محتوا صرفا در کلمات و موضوع خلاصه نمی شود. آنچه که به کاربر می دهید نیاز دارد تا برای مخاطب مفید و منطبق با نیت باشد. گوگل می گوید محتوایی بسیار ارزشمند را با برنامه ریزی طولانی مدت بر روی سایت برنامه ریزی کنید.

اگر برای تمام موضوعات موجود در سایت، محتوایی با ارزش و خاص وجود داشته باشد، گوگل شما را در نتایج جستجو قرار خواهد داد. برای چنین محتوایی نیاز است تا تحقیق کنید و بر روی آن عمیق شوید.

 62. محتوای با کیفیت و منحصر به فرد

اگر برای تمام موضوعات موجود در سایت، محتوایی با ارزش و خاص وجود داشته باشد گوگل شما را در نتایج جستجوی اولیه قرار خواهد داد. برای فراهم کردن همچین محتوایی نیاز است تا تحقیقات و جمع آوری اطلاعاتی در خصوص موضوع صورت پذیرد و باید توجه داشت که تولید محتوایی تازه و به روز می تواند سبب بالا رفتن رتبه شما شود.

63. بروزرسانی سایت

بسیاری از سئوکارها بر این باورند که به روز رسانی وب سایت – و به خصوص زمانی که محتوای جدید به سایت اضافه می شود – یک عامل تازگی در کل سایت است. اگرچه گوگل اخیرا استفاده از “فرکانس انتشار” را در الگوریتم خود رد کرده است.

64. صفحه ی تماس با ما

یکی از مهم ترین صفحاتی که می تواند پل ارتباطی کاربر با شما باشد صفحه ی تماس با ما می باشد. وجود راه ارتباطی مشابه در پلتفرم های مختلف برای گوگل به منزله ی اعتبار شما و ارتقای سئوی شما خواهد بود.

65. اعتبار دامنه ی سایت ها

نحوه ی اندازه گیری اعتبار دامنه ی سایت با در نظرگیری تعداد لینک هایی که سایت شما به نسبت معتبر ترین سایت ها دارد سنجیده خواهد شد، این قیاس یکی از مهم ترین مسائل در رتبه بندی سئو می باشد.

66. معماری وب سایت

وب سایت با معماری بهینه، رتبه بالاتری در گوگل خواهد داشت. وقتی موضوعات در ساختار سایت بخوبی شکل بگیرد، هدف کاربر از جستجو نیز بدرستی پاسخ داده می شود.

67. آپدیت وب سایت

آپدیت محتوای سایت

با آپدیت یکی از محتوای سایت، کل سایت شما به صورت خودکار آپدیت خواهد شد، اضافه کردن محتوای جدید و یا آپدیت آنچه در سایت موجود می باشد به پروسه ی بهینه سازی شما کمک خواهد کرد.

 67. تعداد صفحات موجود

اگر سایت شما از صفحات متعددی تشکیل شده است دسترسی پیدا کردن به آن امری دشوار خواهد شد، در نتیجه بهتر است محدودیتی برای تعداد صفحات وب سایت خود در نظر بگیرید.

 68. بهینه سازی سایت مپ

بهینه سازی سایت مپ

در پروسه ی بهینه ی سازی سایت به هیچ وجه از اهمیت سایت مپ ها نباید غافل شد، با وجود این سایت مپ ها گوگل به راحتی به ایندکس سازی تمام صفحات خواهد پرداخت.

 69. Uptime بودن یک وب سایت

خرابی های زیاد ناشی از نگهداری سایت یا مشکلات سرور ممکن است به رتبه بندی شما آسیب برساند (و حتی می تواند منجر به حذف سایت از نتایج جستجو در صورت عدم اصلاح شود). عدم در دسترس بودن سایت و پاسخگویی سرور موجب بروز خطاهای 5xx در هاستینگ و گزارش در کنسول جستجو می شود که به تجربه کاربری بد می انجامد. باید گزارش خزش را در کنسول جستجو دائما کنترل کنید و مشکلات احتمالی را با میزبان در میان بگذارید.

70. لوکیشن سرور

سرور ایران یا خارج سوالی است که بسیاری از افراد با آن دغدغه دارند. اگر مخاطبین شما عمداتا در داخل کشور هستند و کاربران خارجی از سایر موقعیت ها دارای اهمیت نیستند هاست داخلی خوب است اما برای تجارت های سراسری و مخاطبین خارجی، میزبانی غیر بومی مورد نیاز است.

 71. گواهی SSL

تاثیر SSL در سئو و رتبه بندی سایت

72. تاثیر E-A-T (Expertise, Authoritativeness, Trustworthiness)

امنیت سایت شما و وجود پروتکل ssl یک فاکتور بسیار مهم است. پیوندهای ایمن برای خزش و ایندکس در درجه یک اولویت بوده و موتور جستجو به آن توجه می کنند. حتما از فعال بودن این ویژگی بر روی سایت مطمئن شوید.

E-A-T: مخفف “تخصص، اقتدار، اعتماد”. گوگل ممکن است به سایت هایی با سطح بالای E-A-T (به ویژه سایت هایی که محتوای مرتبط با سلامت منتشر می کنند) برتری دهد.

72- فاکتور های Core Web Vitals

وب وایتالز به فاکتورهایی اشاره می کند که دربر گیرنده سرعت بارگذاری، تجربه کاربری و نمایش در دستگاه های مختلف است. این ابزار در کنسول جستجو به ارایه گزارش های مختلف و داده های بسیار مهم می پردازد که گوگل آن را بسیار توسعه خواهد داد.

73- موبایل فرندلی بودن سایت (رسپانسیو)

سایت شما باید برای نمایش در دستگاه های مختلف بهینه باشد. در صورتیکه سایت در موبایل قابل نمایش نباشد، باعث می شود موتور جستجو رتبه بندی برای آن صفحات را بدرستی ارزیابی نکند. از آنجاییکه بیش از 60 درصد کاربران از موبایل بهره می برند، بهین هبودن برای دستگاه های مختلف سرنوشت ساز است.

74- داده های ساختاریافته و بهینه سازی روابط موجودیت ها

بهره گیری از اسکیما به درک بهتر ماشین از محتوای صفحه کمک می کند. در صورتیکه عناصر و آیتم های تشکیل دهنده سایت بصورت استاندارد معماری شوند، باید ساختار را برای ماشین بهینه کرد. اسکیما کمک می کند تا ماهیت عناصر مانند کلیپ ویدئویی یا پادکست به بهترین شکل ممکن برای خزنده ها تفسیر شوند. تعریف صحیح داده ها همان چیزی است که به تقویت E.A.T می انجامد.

در سایت های YMYL که محتوا با سلامت و جیب کاربر سروکار دارد، بهره گیری از اسکیما ضروری است و در نهایت به نمایش بهتر اطلاعات مفید در ریچ ریزالت می انجامد.

75- استفاده از Google Analytics و Google Search Console

برخی فکر می کنند که نصب این دو برنامه در سایت شما می تواند ایندکس شدن صفحه شما را بهبود بخشد. آنها همچنین ممکن است مستقیماً با دادن داده های بیشتر به Google برای کار کردن بر روی رتبه بندی تأثیر بگذارند (یعنی نرخ پرش دقیق تر، چه ترافیک ارجاعی از بک لینک های خود دریافت کنید یا نه و غیره). با این حال، گوگل این موضوع را به عنوان یک افسانه رد کرده است.

بررسی عوامل و فاکتور های بک لینک

76. تعداد دامنه‌هایی که به شما لینک دادند

تعداد دامنه‌های ارجاع‌دهنده یکی از مهم‌ترین فاکتورهای رتبه‌بندی در الگوریتم Google است

77. تعداد صفحات پیوند دهنده

تعداد کل صفحات پیوند دهنده (حتی از یک دامنه) ممکن است بر رتبه بندی تأثیر بگذارد.

78. Backlink Anchor Text

همانطور که در این توضیح از الگوریتم اصلی گوگل اشاره شد:بدیهی است که متن لنگر نسبت به قبل اهمیت کمتری دارد (و در صورت بهینه سازی بیش از حد، به عنوان سیگنال وب اسپم عمل می کند). اما متن لنگر غنی از کلمات کلیدی همچنان سیگنال مرتبط قوی را در دوزهای کوچک ارسال می کند.

79. پیوندها از دامنه های .edu یا .gov

مت کاتز بیان کرده است که TLD در اهمیت سایت تاثیری ندارد. و گوگل گفته است که بسیاری از پیوندهای Edu را نادیده می گیرند. با این حال، این باعث نمی شود که افزاد فعال در حوزه SEO فکر نکنند که جایگاه ویژه ای در الگوریتم برای TLD های .gov و .edu وجود دارد.

80. پست های مهمان

اگرچه پیوندهای پست‌های مهمان هنوز ارزش بالایی دارند، اما احتمالاً به اندازه لینک‌های تحریریه واقعی قدرتمند نیستند (به‌علاوه، ارسال مهمان «در مقیاس بزرگ» می‌تواند سایت شما را با مشکل مواجه کند).

81. لینک از تبلیغات

به گفته گوگل، لینک های تبلیغاتی باید nofollow شوند یا از ویژگی rel=sponsored استفاده کنند. با این حال، این احتمال وجود دارد که گوگل بتواند لینک های دنبال شده را از تبلیغات شناسایی و فیلتر کند.

جمع بندی

تجربه کاربری با معماری سایت گره خورده است. وقتی هدف از جستجو برای کاربر یک کوئری بخصوص باشد، سایت هایی که بهترین پاسخ را در سریع ترین زمان ممکن به بهترین شکل ارایه می کنند، می توانند میزبان خوبی برای مخطابین باشند.

الگوریتم های موتورهای جستجو از جمله گوگل، برای اطمینان از انطباق نیت با هدف و نتیجه همواره بروز رسانی می شوند. گوگل رسما عنوان کرده روزانه بیش از 200 آزمایش برای اطمینان از کیفیت نتایج انجام می دهد. بهینه بودن کدنویسی سایت، استفاده از عناصر بصری یونیک و منحصر بفرد، توجه به تجربه کاربری ناب را در کنار مسایل فنی و زیرساختی قرار دهید تا به یک جمع بندی مناسب برسید.

الگوریتم پروداکت رویو به تجربه نویسنده اشاره دارد و از وی می خواهد یک محصول را به نوعی تعریف کند که گویی خود تجربه کرده. کاربر باید بتواند وقتی به سایت می رسد پاسخ اش را بیابد. این می تواند شامل یک راه حل، تماشای فیلم و مطالعه یک داستان جذاب باشد. شاخص ترین چیزی که همه برای آن در تلاش هستند، فروش محصول و رسیدن به KPI های کسب و کار است. ابتدا باید به مخاطب بنگیرید و در نهای از قوانین موتور جستجو پیروی کنید.

منبع: rapidboostmarketing

یک نظر در مورد “200 فاکتور مهم سئو که در ارتقاء رتبه بندی سایت شما لازم است

دیدگاهتان را بنویسید

امتیاز

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *