اسکیما چیست و چه تاثیری بر روی سئوی سایت ها دارد

اسکیما چیست و چه تاثیری بر روی سئوی سایت ها دارد

تاثیر اسکیما بر روی سئو – فرض کنید نام یک نفر “مجید سروش” است. وقتی این شخص کارت ملی اش را به متصدی بانک می دهد، با وجود مشخصه هایی مانند نام و نام خانوادگی دیگر نیاز نیست گفتگویی میان آن دو شکل بگیرد. اما تصور کنید بر روی کارت ماشین، گواهی رانندگی، بسته های مواد غذایی و نامه های اداری، مشخص کننده ای وجود نداشته باشد. در اینصورت باید برای فهم آنچه که وجود دارد بررسی اجام داد، فکر کرد و به پرس و جو پرداخت. فرآیندی زمان بر که با صرف زمان و هزینه بیشتر، کاری چند ثانیه ای را تا ساعت ها به تاخیر می اندازد.

وقتی صحبت از شناخت و درک به میان می آید، بخشی از آن مربوط به اقداماتی است که برای تسهیل در امور مورد توجه قرار میگیرد. هرچقدر که به موتور جستجو کمک کنید تا منظور تان از تولید یک محتوا را بهتر بفهمد و جامعه مخاطبین تان را دقیق تر بشناسد، خزش با کیفیت و سرچ اینتنت منطبق تری را خواهید داشت. در این مقاله به بررسی انواع اسکیما پرداخته و به بررسی انواع داده ها خواهیم پرداخت.

داده های ساختار یافته و انواع اسکیما

داده ها بطور کل به سه شکل structured ساختار یافته و unstructured بدون ساختار و semi-structured نیمه ساختاری وجود دارند که در قالب‌ های بسیار متنوعی ارایه و زمینه حیات کسب و کارتان هستند.

برای فهم بهتر علت اینکه چرا از اسکیما در سایت استفاده می کنید، باید رابطه بین ساختاریافته و بدون ساختار را بدانیم. استراکچر دیتاها به ما دید کمیتی می دهند و به کمک شان قدرت شمردن، اندازه گیری و بیان صحیح اطلاعات را خواهیم داشت، اما در مقابل داده های بدون ساختار بینش کیفی دارند که خوب با ماهیت ذهنی و تفسیری می شود آنها را بیان کرد و هیچ ساختار از پیش تعریف‌ شده‌ ای برای خود ندارند. داده‌ های بدون ساختار را می توان فایل‌ های تصویری و متنی مثل اسناد PDF یا فایل‌ های ویدیویی و صوتی نام برد اما وقتی تصمیم می گیریم داده های سایت را در فیلدهایی تعریف کنیم، آونوقت همه چیز شکل ساختاری به خود می گیرند. مانند آدرس، تلفن، نام و نام خانوادگی، موقعیت جغرافیایی، نوع سازمان و غیره که در دنیای واقعی هم با آنها زیاد سروکار داریم.

از مزایای داده های ساختاریافته این است که به راحتی توسط الگوریتم های یادگیری ماشین استفاده و خوانده می شوند. در واقع بزرگترین مزیت structured-data ها این است که می توان برای یادگیری ماشین از آنها استفاده کرد.

ابزارهای گوگل هزینه بر هستند و برای خدماتی که به شما می دهند، منابعی مصرف می شود. اگر گوگل بداند که شما از این منابع بدرستی استفاده نمی کنید و برای تان بلا استفاده است، دیگر خدمات آن ابزارها تا مدتی شامل شما نخواهد شد، مانند کنسول جستجوی گوگل که اگر چند ماه به آن سر نزنید و استفاده نکنید، گوگل از پایش گزارش ها برای سایت شما دست بر می دارد، مانند آنالیتیکس، کتابخانه اسکیما و غیره. پس این امکانات برای افرادی که بدرستی از آنها بهره می برند رایگان ولی حفظ آن بنوعی هزینه بر است. به بیان ساده تر شما برای هر قطعه کدی که در سایت قرار می دهید باید دلیل و برنامه درستی داشته باشید تا اگر می خواهید خروجی آن را ببینید، گوگل بداند ارزش صرف منابع را دارد.

اینکه سایت شما ترافیک خوبی ندارد و محتوای شما از کیفیت مناسبی برخوردار نیست، استفاده از اسکیما هزینه مضاعف خواهد بود. این بدان معنی است که در صورت عدم اجرای صحیح و اگر صفحات شما ارزش قابل توجهی را نتوانند به کاربران ارایه کنند، طرحواره ها دیگر برای شما کاری انجام نمی دهند و صرفا یکسری توضیح به زبان جاوا باقی می ماند. در این حالت گوگل اگر صفحات شما را خزش کند، از آنها برای بروزرسانی های جدید کمک گرفته و بازگشت به روزهایی اوج بسیار زمان بر خواهد بود.

اسکیما را بر روی سایتی کار کنید که محتوا و ترافیک با کیفیت دارید و قرار است چیزهایی که وجود دارد را به شکلی بهتر برای ماشین تفسیر کنید.

ویژگی های داده های ساختار یافته:

  • بصورت کمیتی تعریف و شامل مقادیر قابل اندازه گیری هستند.
  • در یادگیری ماشین استفاده و الگوریتم ها را هدایت می کنند.
  • در قالب های جدولی مانند برگه های اکسل یا پایگاه های داده SQL ذخیره می شوند.
  • دارای مدل های از پیش تعریف شده هستند.
  • از فرم‌های آنلاین، گزارش‌های شبکه، گزارش‌های وب سرور و مواردی از این قبیل به دست می‌آیند.
  • به فضای ذخیره سازی کمتری نیاز دارند و بسیار مقیاس پذیر هستند.

ویژگی های داده های بدون ساختار:

  • داده‌های کیفی هستند که از صدا، تصویر، حسگرها، توضیحات و غیره تشکیل شده‌اند.
  • در پردازش زبان طبیعی و text mining استفاده می شوند.
  • به عنوان فایل های صوتی، فایل های ویدئویی یا پایگاه های داده NoSQL ذخیره می شوند.
  • مدل داده ای از پیش تعریف شده ندارند.
  • نیاز به فضای ذخیره سازی بیشتری دارند و مقیاس بندی آنها دشوار است.

زبان برنامه نویسی جی سان که محبوب ترین زبان برای نوشتن اسکیما است، به عنوان سمی استراکچر شناخته می شود. داده های سمی استراکچر، گپ بین structured-data و unstructured-data را کامل می کنند که اتفاقا از داده های ساختاریافته پیچیده تر اند. یک مقاله را در سایت تان در نظر بگیرید، این محتوا می تواند شامل داده هایی مانند عنوان، دسکریپشن، تصویر شاخص، پیوند و حتی Alt تصاویر باشد که به عنوان متادیتا شناخته می شوند و به تمایز میان یک مقاله با مقاله دیگه در سطح وب کمک می کنند.

این متا دیتاها مجموعه از داده ها هستند که انواع مختلف اطلاعات را در بردارند و به کمک نشانه گذاری های اسکیما ساختار تعریف شده ای را مشخص و شامل مدل ها و استاندارهایی هم هستند. استراکچرها با جزئیات ارزشمندی که با متادیتاها توصیف می شود، به موتورهای جستجو و کاربران کمک می کنند تا تجزیه تحلیل بهتری بر روی آیتم ها داشته و تصمیم گیری آگاهانه تری انجام دهند. اینجاست که می گوییم اسکیما با بهبود روابط میان موجودیت ها و شکل گیری استراکچرها کمک می کند تا ماشین ها درک بهتری داشته باشند.

مدیریت صحیح داده ها هم به شما و هم به ماشین ها اجازه می دهد تا هزینه های عملیاتی کاهش پیدا کند، معیارهای فعلی شناخته شوند، موارد جدید سریع تر کشف و محتوا در سطح عمیق تری درک شود که در نهایت کمپین های سئوی شما هوشمندانه و هدفمند به نظر خواهند رسید.

در گذشته، شرکت‌ها هیچ روش واقعی برای تجزیه و تحلیل داده‌های بدون ساختار نداشتند اما اینجاست که اهمیت هوش مصنوعی نمود پیدا می کند. مثلا گوگل با ابداع الگوریتم‌ های هوش مصنوعی می تواند بصورت خودکار متوجه بشود که چه چیزی یا چه کسی بر روی عکس است و ساختار را بر روی عناصر بصری داشته باشد.

امروزه داده ها اغلب سمی استراکچر هستند. همانطور که گفتیم یک عکس بتنهایی نوعی داده بدون ساختار است اما در خود اجزایی مانند اندازه تصویر، وضوح، تاریخ عکس و غیره را به همراه دارد که بصورت جدولی از داده های سازماندهی شده قابل عرضه هستند. این همان گپی است که درباره اش گفتیم و به لطف سمی استراکچر تکمیل می شود. اینجاست که ما به کمک زبان جی سان فرآیندهای گفته شده را انجام می دهیم و تعریف منسابی از اسکیما داریم.

تا اینجا با ساختار داده در سایت آشنا شدیم و سرنخ هایی بدست آوردیم تا بتوانیم برای تدوین استراتژی اسکیما در سایت های مان از انها استفاده کنیم. بیایید در ادامه به معرفی انواع اسکیما پبردازیم و با آنها آشنا شویم.

معرفی اسکیما و آشنایی با مهم ترین طرحواره ها

زبان اسکیما راهی برای توصیف بهتر محتوا و ساختار سایت شما است که در نهایت درک بهتری برای موتور های جستجو به ارمغان می آورد. اسکیما شامل اطلاعاتی است که مجموعه ای از ویژگی‌ها را برای توصیف جزئیات مانند نوع مقاله، انواع دستور پخت غذا، اطلاعات محصولات، آگهی‌های استخدامی که با رزومه شما همخوانی دارد و غیره شغلی و غیره ارایه می کند.

اسکیما در قالب یک کتابخانه از کلاس ها و پراپرتی ها توسط گوگل، بینگ، یاندکس و یاهو ایجاد شد تا راهی برای رسیدن به یک زبان مشترک برای شناخت بهتر روابط و موجودیت ها و همچنین رسیدن به یک مفهوم مشترک از آنچه که منتشر کرده اید، بدست آید.

پیکربندی یک محصول با اسکیما باعث می‌شود تا ساختار صفحه در اولین خزش توسط موتورهای جستجو با فیلدهایی که مشخص کرده اید مشخص و آنچه که وجود دارد به بهترین شکل قابل درک باشد. اسکیما این امکان را فراهم می سازد تا ویژگی های کالا و خدمات شما بشکل بهتری با هم مرتبط باشند. پس وقتی بتوانید با زبانی قابل شناخت برای موتور جستجو چیزهایی که مدنظر دارید را ارایه کنید، باعث می شود خزش با کیفیت تری داشته و اهداف جستجو بدرستی هدف گیری شوند.

اسکیما برای وب سایت شما نقش حیاتی را ایفا می کند و در صورتیکه بتوانید آن را بدرستی انجام دهید و شرایطی را ایجاد کنید که گوگل بتواند کراول بهتری بر روی مقاله و محصول شما داشته و جزییات را کاملا بفهمد، این کار باعث می شود صفحات تان در نتایج جستجو به شکل متفاوتی نمایش داده شود.

در اسکیما یک قانون وجود دارد و آن این است که صفحه شما باید دقیقا چیزی را داشته باشد که درباره اش صحبت می شود. در واقع اگر عنوان و شرح متا در صفحه یک محصول با داده هایی که با اسکیما پیکربندی می شوند، چیزی را بیان کنند که در محتوای صفحه نیز وجود دارد، گوگل شما را به عنوان یک نتیجه معتبر و قابل اعتماد خواهد شناخت که بخوبی هم مورد توجه واقع می شود.

استفاده از اسکیما چه تاثیری بر روی سئوی سایت دارد؟

تعامل موثر با کاربر باعث می شود انگیزه لازم برای ورود به سایت فراهم و نرخ تبدیل بالاتری به همراه آورده شود. وقتی در نتایج جستجو رتبه بندی می شوید، برای یک محصول جدای از عنوان و دسکریپشن، داده های بیشتری مانند نرخ، واحد ارزی و تاریخ تولید نیز به ریچ ریزالت سرپ می آید. این مهم بتنهایی یک عامل رقابتی بوده و کمک می کند تا مخطابین تان برای تهیه یک محصول ، قبل از ورود به سایت با آگاهی بهتری بر روی سایت تان کلیک کنند، چیزی که به نام ترافیک طبیعی و با کیفیت از آن نام برده می شود.

نتایج غنی – ریچ اسنیپت ها اطلاعات اضافه تر و ویژگی‌های بیشتری را در نتایج جستجو نشان می دهند. این ویژگی ها در نمایش نتایج موبایل بسیار شاخص تر است زیرا جستجو برای یک کوئری مرتبط با محصولات شما را با محیط بصری بسیار تعاملی مزین می کند.

بیایید فرض کنیم شما مدیر یک رستوران، فروشگاه آنلاین، آژانس کاریابی و یا استاد دانشگاه هستید. اگر برای رویداد بزرگی در حال برنامه ریزی باشید و در صورتیکه بخواهید تجارت تان را به بهترین شکل ممکن برای کاربران به نمایش درآورید، اسکیما با بیش از 790 کلاس و بالغ بر 1400 ویژگی قابل توسعه، تنوع بی نظیری از امکانات را برای پرزنت به ماشین و نمایش به جستجوگران در اختیارتان قرار می دهد.

در این میان، گراف دانش به عنوان یک فیچر شاخص، داده های مختلفی را در مورد برخی نتایج بخصوص نمایش می دهد. یکی از روش هایی که گوگل برای کسب اطلاعات از آن استفاده میک ند، فیلد هایی است که در قالب اسکیما در سایت ها وجود دارد. این یعنی اگر شما در سایت تان طرحواره ها را بخوبی پیکربندی کرده باشید، موتورهای جستجو به شکل بهتری می توانند دیتای مورد نیازشان را در سایت شما بیابند.

داده های اسکیما که به عنوان ریچ ریزالت شناخته می شوند، در همه دستگاه ها نمایش داده می شوند اما همانطور که گفتیم در موبایل ویژگی های بصری بیشتر و بهتری را بهمراه دارند. با این حال قبل از پیاده سازی شان، باید بدانید چگونه از داده های طرحواره استفاده و به چه کلاس هایی نیاز دارید. در اینجا لازم است تا ببینید قصد انجام چه کاری دارید و چه نوع محتوایی را مد نظر دارید. ضمن بررسی کامل همه جوانب، سپس می توانید از استراتژی که برای اسکیما تدوین کرده اید، برای اجرای برنامه عملی بهره ببرید. اسکیما برای عملکرد بهتر استفاده می شود و به این معنی نیست که صرفا بخواهید نقش بهتری را برای موتور جستجو بازی کنید.

اغلب از اسکیما برای نمایش در نتایج جستجو استفاده می کنند، این یک بیشن بسیار اشتباه است زیرا ماموریت اسکیما در ابتدا، برای مشخص کردن ساختار صحیح و پیکربندی اصولی داده ها استفاده می شود و باعث می شوند موتور جستجو قادر باشد آنچه که در نظر دارید را بدرستی متوجه شود.

محبوب ترین زبان برای کدنویسی اسکیما، جی سان Json-LD نام دارد که برای موتورهای جستجو کاملا قابل درک و در کدهای HTML نیز استفاده می شود. کدهای اسکیما را می توان در هدر، بادی و در فوتر قرار داد اما توصیه اکید بر این است که در قسمت head صفحه درج شود.

وقتی گوگل داده ها را در سطح عمیق تری بفهمد، نتایج بهتری را برای جستجوگران ارایه می دهد.فیچرهایی مانند rich snippet، rich cards و knowledge graph همگی با کمک داده های مبتنی بر ساختار اسکیما در نتایج جستجو نمایش داده می شوند.

دستاوردهای اسکیما از این قرار است:

  • نمایش ریچ ریزالت ها در نتایج جستجو
  • کلیک بیشتر و CTR بالاتر
  • جذب ترافیک با کیفیت و نرخ تبدیل موفق آمیز
  • تعامل بیشتر در نتایج جستجو
  • بهبود روابط میان موجودیت ها
  • درک بهتر و عمیق تر ساختار داده ها در سایت

صفحات دارای اسکیما به شکلی قابل فهم با یکدیگر در ارتباط هستند و بدین ترتیب موتور جستجو قادر است اصطلاحا داستان کسب و کارتان را از سایت استخراج کرده و متوجه این موضوع شود که شما چه کسی هستید و چه خدماتی ارایه می کنید.

نکاتی در خصوص پیکربندی اسکیما

  • صفحات دارای اسکیما نباید بلاک و یا نوایندکس باشند
  • داده های آن باید بروز بوده و منقضی نباشد، مانند تاریخ ها و بازه های زمانی
  • محتوایی که در اسکیما وجود دارد باید در دسترس کاربران و قابل مشاهده باشد
  • استفاده از داده های غیر واقعی و فیک بر خلاف قوانین کیفیت محتوا و گایدلاین های گوگل است
  • المان های داخل اسکیما باید واضح و در دسترس بوده و همینطور مرتبط با محتوای صفحه باشد
  • ویژگی های بیشتر در اسکیما به معنی درک بهتر اصلا نیست
  • اگر تست ریچ ریزالت زرد است مشکلی نیست و نباید برای سبز شدن از داده های غیر واقعی استفاده کرد

اسکیما به چه روش های در سایت استفاده می شود:

  • با افزونه های سئو مانند رنک مث و اسکیما پرو
  • به کمک گوگل تگ منیجر
  • به وسیله سایت هایی مانند تکنیکال سئو
  • کدنویسی دستی در سایت

اسکیمای مقاله – Article

با پیکربندی این اسکیما، به موتور جستجو خواهید گفت که محتوای شما یک مقاله خبری، پست وبلاگ و یا در صورتیکه نوشته پست طولانی باشد نوعی آرتیکل است. انواع اسکیمای مقاله عبارت است از:

  • مقاله خبری Article/News
  • مقاله بلاگ Article/Blog
  • مقاله طولانی Article/Article

اسکیمای کتاب – Book

با استفاده از این طرحواره می توانید هر نوع داده ای را برای توصیف و معرفی کتاب تان استفاده کنید. نام نویسنده کتاب، تاریخ انتشار، دستاوردها، سایر کتب و همچنین انتشارات تنها بخشی از پراپرتی هایی است که می توانید بکار بگیرید. نکته مهم این است که این اسکیما شامل قوانینی برای تایید انتشاراتی است و باید فرم مخصوص به آن تکمیل شود.

اسکیمای پرسش های متداول – FAQ

این اسکیما که یکی از طرحواره های پرکاربرد است، برای طراحی یک برگه و درج سوالات متداول با موضوعاتی مانند پشتیبانی محصول و شناخت ویژگی های محصول و یا کمک به شناخت بهتر محتوایی استفاده می شود. این در حالی است که در مقالات و سایر صفحات با تکیه بر قوانین موجود، قابل استفاده است. اسکیمای FAQ جزو اسکیماهای ریچ ریزالت بوده و در صورتیکه گوگل صلاح بداند آن را به نتایج جستجو می آورد.

اسکیمای دستورالعمل انجام کار – How To

اگر قصد دارید انجام یک کار مانند تعمیر قطعه و یا ساخت یک وسیله را شرح دهید، اسکیمای how to برای شما ایجاد شده است. با این طرحواره می توانید فرآیند ها را بصورت گام به گام برای کاربران شرح داده و آنها را برای انجام یک پروسه راحت یاری رسانید. با این طرحواره قادر هستید تمام مراحل قابل انجام هر چیزی را با تصویر و به کمک متن های سازماندهی شده، برای موتور جستجو قابل درک باشد. اسکیمای how to جزو طرحواره های ریچ ریزالت است و یک محیط بسیار تعاملی را در نتایج نمایش می دهد.

اسکیمای موسیقی – Music

به کمک طرحواره موسیقی و کلاس های مشابه آن، قادر خواهید بود هر چیزی را درباره موزیک و آلبوم موسیقی در نتایج جستجو نشان داده و برای موتورهای جستجو بالا بیاورید. ویژگی هایی مانند آلبوم، نام خواننده، سال پخش، گروه موسیقی، تعداد آهنگ های آلبوم و سبک موسیقی تنها بخشی از پراپرتی هایی است که به گوگل می آیند.

اسکیمای دستور پخت – Recipes

یکی از پر استفاده ترین طرحواره ها، اسکیمای دستورپخت است. این طرحواره با افزودن دستور العمل های پخت و پز و یا روش هایی برای آماده سازی نوشیدنی و دسر و هر نوع ماده خوراکی، هم به گوگل برای شناخت محتوا و درک ویژگی ها کمک میک ند و هم به عنوان یک طرحواره ریچ ریزالت، کاروسل های زیبا و داده های مفیدی از دستور العمل پخت را به اسنپیت می آورد. این در حالی است که طرحواره recipe برای دستیار صوتی هم قابل خواندن بوده و مثلا گوگل می تواند آن را برای مخطابین تان در نتایج بخواند.

اسکیمای ویدئو – Video

اسکیمای VideoObject که در برگیرنده چند طرحواره هم خانواده مانند Movie نیز است، نمایش کلیپ ها و رسانه های بصری را برای نتایج جستجو بهینه می کند. بنوعی این اسکیما به ماشین کمک می کند داده های مرتبط با کلیپ شما را بخوبی شناخته و به رتبه بندی آن در نتایج ویدئویی کمک کند. با توجه به اهمیت پردازش عناصر بصری و جایگاه ویژه آنها در محتوای سایت ها، استفاده از این اسکیما را توصیه می کنیم.

اسکیمای رویداد – Events

این اسکیما آمده تا به موتورهای جستجو درباره رویدادهای شما اطلاعات قابل توجهی بدهد. اگر حتی یک رویداد پیش رو دارید، این اسکیما به برندینگ سازمانی و افراد حاضر در آن کمک بسیار خوبی می کند. می توانید با استفاده از اسکیمای رویداد، گوگل را از ماهیت صفحه و لندینگ رویداد یا سمینار و کنفرانس های پیش رو مطلع سازید. این اسکیما از خانواده طرحواره های ریچ ریزالت است و در سرپ نمایش داده می شود.

اسکیمای تجارت محلی و سازمان – Businesses and organizations

اگر صاحب یک کسب و کار هستید، می توانید داده های مربوط به تجارت تان را با ماهیت خدمات آنلاین یا خدمات حضوری با اطلاعات بی نظیر و بسیار غنی پیکربندی کنید. بدین ترتیب وقتی جزییات تماس و راه های ارتباطی را به این اسکیما اضافه کنید، علاوه بر تقویت نتایج محلی، راه های ارتباطی را در اختیار مخطابین تان قرار می دهید.

اسکیمای آگهی استخدام، شغل یابی – Job Posting

با اسکیمای آگهی های شغلی، فرصت های کاری را درست در نتایج جستجو به مخطابین تان نمایش دهید. هرچند ریچ ریزالت شدن بسیار جالب توجه است ولی در اصل، کوئری های کاریابی با اینتنت دقیق تری به سایت شما هدف گذاری می شوند زیرا گوگل توانسته با ویژگی های فوق، آگهی شما را بخوبی بشناسد.

اسکیمای آگهی استخدام مجهز به ویژگی های متنوعی است و تقریبا در صورتیکه محتوای خوبی داشته و ترافیک مناسبی روی سایت باشد، با این طرحواره ورودی های با کیفیت تری را انتظار خواهید داشت.

اسکیمای محصول – Products

اسکیمای پروداکت را می توان شاخص ترین و پر استفاده ترین اسکیما در سایت ها نام برد. این طرحواره با در بر داشتن پراپرتی های بسیار ارزشمند، در نمایش محصولات تان برای نتایج جستجو، کمک شایان توجهی می کند. پروداکت علاوه بر اینکه جزو طرحواره های ریچ ریزالت است، از استاندارهایی مانند ایزو 4217 برای واحد ارزی و 8601 برای تاریخ ها استفاده می کند.

نمونه کد اسکیما

کدهای اسکیما با پراپرتی ها و کلاس های متنوعی پیکربندی می شوند. این فیلدها شامل ویژگی ها و مقادیری است که در کل ساختار یک محتوا را بشکلی سازماندهی شده به موتور جستجو ارایه می کند. دقت داشته باشید برای پراپرتی هایی که مقادیری وجود دارد باید اطلاعات بگذارید و اگر فیلدهایی مانند GTIN و یا SKU مقداری ندارید، نباید اعداد غیر واقعی بگذارید.

<script type=”application/ld+json”>

{

  “@context”: “https://schema.org/”,

  “@type”: “Product”,

  “name”: “Product Name”,

  “image”: “https://schema.org/image.jpg”,

  “description”: “Product Description”,

  “brand”: {

    “@type”: “Brand”,

    “name”: “Brand”

  },

  “sku”: “عدد واقعی”,

  “gtin8”: “عدد واقعی”,

  “mpn”: “عدد واقعی”,

  “offers”: {

    “@type”: “Offer”,

    “url”: “https://schema.org/product-page”,

    “priceCurrency”: “IRR”,

    “price”: “149999”,

    “priceValidUntil”: “2022-06-13”,

    “availability”: “https://schema.org/InStock”,

    “itemCondition”: “https://schema.org/NewCondition”

  },

  “aggregateRating”: {

    “@type”: “AggregateRating”,

    “ratingValue”: “5”,

    “bestRating”: “5”,

    “worstRating”: “5”,

    “ratingCount”: “1”,

    “reviewCount”: “1”

  },

  “review”: {

    “@type”: “Review”,

    “name”: “review name”,

    “reviewBody”: “review’s body”,

    “reviewRating”: {

      “@type”: “Rating”,

      “ratingValue”: “5”,

      “bestRating”: “5”,

      “worstRating”: “5”

    },

    “datePublished”: “2022-06-13”,

    “author”: {

      “@type”: “Person”,

      “name”: “author”

     },

    “publisher”: {“@type”: “Organization”, “name”: “publisher”}

  }

}

<script>

اعتبار سنجی کدهای اسکیما – Code Validation

اسکیمای صفحات جدای از ساختار معنایی باید از جهت ترتیب و صحت کدها بدرستی نوشته شده باشد. با کمک ابزار رایگان تست ریچ ریزالت گوگل – rich results قادر هستید تا کدهای اسکیما را با روش URL یا CODE بررسی و ساختار آن را با آیتم های تشکیل دهنده بررسی کنید. این تست با 3 رنگ سبز، زرد و قرمز به شما اطلاعاتی در خصوص وضعیت اسکیمای تان می دهد. در نظر داشته باشید که رنگ ها به منزله کدنویسی و سلامت شان هستند و مثلا رنگ سبز اثلا به معنی درست بودن مقادیر و یا درک بهتر توسط گوگل نیست. یک تست با هشدارهای زرد می تواند بسیار سالم تر از یک تست به رنگ سبز باشد.

همانطور که افراد با یادگیری مفاهیم جدید، با دنیای پیرامون خود ارتباط پایدار تری بر قرار می کنند، استفاده از اسکیما در سایت زمینه را برای موتورهای جستجو ایجاد می کند تا بتواند روابط بین مفاهیم موجود در یک صفحه را درک کند. هرچقدر گوگل بتواند در سطح معنایی فعالیت کند، بیشتر می تواند با جستجوگران به شیوه منطقی ارتباط برقرار کند.

دیدگاهتان را بنویسید

امتیاز

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *